Huurwoning huren: Galerij in Amstelveen

  • 105 m2
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Amstelveen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Afgeprijsd van €1850 naar €1750,-. Krijg nu de sleutels, begin te betalen vanaf 1 december.
OMSCHRIJVING
Prachtig 3-kamer appartement, ca.105 m², prachtig gelegen in de Stadshart van Amstelveen. Het huis is volledig gerenoveerd, met een moderne keuken en badkamer en een prachtige parket-vloer en een groot terras op het zuiden!

LAYOUT
Centrale entree met lift en trappen. Huisingang op de eerste verdieping; hal met toegang tot alle vertrekken; lichte L vormige woonkamer met eethoek; ; twee slaapkamers, met inbouwkasten; moderne keuken met alle benodigde (inbouw) apparatuur; moderne badkamer met douche, wastafel, handdoekradiator, internet berging met was-droog combinatie; apart toilet met fonteintje; zonnig terras op het zuiden; extra opslagruimte beneden in het gebouw.

PLAATS
De woning is zeer centraal gelegen in de Stadshart (www.stadshartamstelveen.nl), te midden van het grote aanbod aan winkels (meer dan 200 winkels, restaurants en lunchrooms) waaronder Albert Heijn supermarkt, warenhuizen De Bijenkorf, Hudson Bay en Hema, Zara, H&M, McDonalds, Library, Schouwburg en Cobra museum. De bereikbaarheid is uitstekend, op loopafstand van de metro met een snelle verbinding naar Amsterdam (inclusief Zuidas, centrum en Centraal Station), busstation inclusief de Zuidtangent (de snelle bus naar Schiphol, Haarlem en bedrijventerrein Zuidoost / Arena) en een goede verbinding met de snelweg A9. Scholen (inclusief de Internationale School) en crèches zijn ook in de directe omgeving. Voldoende parkeergelegenheid, er is een parkeerplaats voor vergunninghouders bij het complex. Parkeervergunningen kunnen direct worden verkregen.

BIJZONDERHEDEN
- Woongedeelte ca.105m2
- Met dubbele beglazing
- Borg twee maanden huur
- Huurprijs €1.750 per maand exclusief G / W / E en gemeentelijke belastingen (gebruikersdeel)
- Plus voorschot stadsverwarming €55 per maand
- Plus servicekosten €45 per maand
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Levering per direct
- Geschikt voor delers, max 2 inschrijvingen.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Galerijflat
Stad Amstelveen
Wijk/buurt: Stadshart
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart