Rental Property for rent: Galerij in Amstelveen

  • 105 m2
  • ? Starting date
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Amstelveen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Afgeprijsd van €1950 naar €1850! Krijg de rest van November gratis en begin met betalen vanaf 1 december.
Prachtig 3-kamer appartement, van ca 105 m², prachtig gelegen in de Stadshart van Amstelveen. Het huis is recent volledig gerenoveerd, met een moderne keuken en badkamer en volledig ingericht.

LAYOUT

Centrale entree met lift en trappen. Huisingang; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met en suite de eetkamer met geweldige keuken; twee slaapkamers, gemeubileerd met bedden en (inbouw)kasten, ; moderne keuken met alle benodigde (inbouw) apparatuur; moderne badkamer met douche, bad, wastafel, handdoekradiator, wasmachine en droger; apart toilet met fonteintje; zonnig balkon op het zuiden; beneden in het gebouw een ruime opslagruimte.

PLAATS
De woning is zeer centraal gelegen in de Stadshart (www. stadshartamstelveen. nl), te midden van het grote aanbod aan winkels (meer dan 200 winkels, restaurants en lunchrooms) waaronder Albert Heijn supermarkt, warenhuizen De Bijenkorf, Hudson Bay en Hema, Zara, H&M, McDonalds, Library, Schouwburg en Cobra museum. De bereikbaarheid is uitstekend, op loopafstand van de metro met een snelle verbinding naar Amsterdam (inclusief Zuidas, centrum en Centraal Station), busstation inclusief de Zuidtangent (de snelle bus naar Schiphol, Haarlem en bedrijventerrein Zuidoost / Arena) en een goede verbinding met de snelweg A9. Scholen (inclusief de Internationale School) en crèches zijn ook in de directe omgeving. Voldoende parkeergelegenheid, er is een parkeerplaats voor vergunninghouders bij het complex. Parkeervergunningen kunnen direct worden verkregen.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlakte 105m2
- Met dubbele beglazing
- Borg twee maanden huur
- Huurprijs €1.850 per maand exclusief G / W / E en gemeentelijke belastingen (gebruikersdeel)
- Plus voorschot stadsverwarming €55 per maand
- Plus servicekosten €45 per maand
- Minimale huurperiode van 12 maanden
- Geschikt voor delers, maximaal 2 inschrijvingen
- Parkeervergunning a €40,- per jaar direct beschikbaar bij de gemeente

Read more with an package!

General information

Type: Gallery Apartment
City Amstelveen
District/Neighbourhood: Stadshart
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Starting date: Ask the advertiser
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map